• admin

Negatieve spiraal van wantrouwen tussen Financiën en Belastingdienst

Bijgewerkt: 17 jul 2019De hoogste ambtenaren van het ministerie van Financiën wantrouwen hun collega's bij de eigen Belastingdienst. Omgekeerd vindt de top van de Belastingdienst dat het kerndepartement zich te veel bemoeit met zaken waar het buiten moet blijven.

Dat blijkt uit onderzoek binnen het hoogste management van het ministerie en de Belastingdienst door de Auditdienst Rijk (ADR). De bevindingen zijn mede aanleiding voor politiek verantwoordelijk staatssecretaris Menno Snel (D66) van Financiën om in te grijpen. Lees verder

#Belastingdienst #Financiën #ministeries #MennoSnel #ambtenaren #managers #AuditdienstRijk #staatssecretaris #d66 #politiek

24 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: