• admin

Pensioendoorbraak moet komen in actieweekKomende week moet het gebeuren: een doorstart in de pensioenonderhandelingen. Als het nu niet lukt weer om tafel te gaan, valt te horen in Den Haag, dan is het voorbij. De onderhandelingen tussen kabinet en sociale partners over een pensioenakkoord liggen al sinds vorig jaar november stil. Na verkennende gesprekken achter de schermen, wachten de bonden nu op een overtuigende uitnodiging van minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken (D66) om weer echt te komen praten. Maar eerst organiseren FNV, CNV en VCP volgende week dinsdag een landelijke staking in het openbaar vervoer, om hun pensioeneisen kracht bij te zetten. Lees verder

#pensioen #staking #overheid #rijksoverheid #DenHaag #VCP #FNV #CNV #WouterKoolmees #SocialeZaken #Kabinet #Pensioenakkoord

9 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: