• admin

De ICT-projecten bij de overheid zijn nog steeds een chaosOpnieuw is er stevige kritiek op ICT-projecten bij het Rijk. Het bureau dat die uit, wordt wellicht opgeheven. Veel IT-projecten van het Rijk zijn ‘onnodig of onnodig groot’, kennis van zaken bij ministeries ontbreekt en te vaak worden ‘duurbetaalde externen’ ingehuurd om de boel vlot te trekken. Deze kritiek komt van het Bureau ICT-toetsing (Bit). Maar het is onzeker of dat bureau na volgend jaar nog bestaat. Eerdere kritiek viel niet altijd goed en staatssecretaris Raymond Knops (binnenlandse zaken) wil nog niet beslissen of hij het bureau laat voortbestaan. Lees verder


#overheid #Belastingdienst #ictproblemen #BIT #kritiek #ITprojecten #ministeries #invordering

12 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: