• admin

Rijksambtenaren met AOW mogen straks niet langer doorwerkenHet overheidsbeleid om mensen langer te laten doorwerken is mislukt. Ook bij het Rijk worden werknemers straks ontslagen als hun AOW ingaat. De rijksoverheid wil hiermee vooral ook de 'vergrijzing’ tegengaan. Ongebreideld doorwerken na je AOW-leeftijd zit er ook bij de rijksoverheid niet meer in. Vanaf volgend jaar ontslaat het Rijk zijn werknemers in principe wanneer die hun oude dag bereiken, net als in nagenoeg alle andere sectoren in Nederland het geval is. Daarmee komt een eind aan een uitzonderlijk beleid, waarvan het kabinet eigenlijk hoopte dat het navolging zou krijgen in de rest van het land. Lees verder


#rijksoverheid #belastingdienst #AOWleeftijd #pensioen #vergrijzing

36 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: