• admin

Bonden verwachten gebaar kabinet om pensioenoverleg vlot te trekkenZonder een toezegging van het kabinet dat de AOW-leeftijd minder hard gaat stijgen, lijkt kans op hervatting van pensioenonderhandelingen klein. De uitkomst van de verkiezingen kan een zetje geven. In de polder klonk de afgelopen weken — bijna wanhopig — de oproep aan vakbonden om 'na de acties en de verkiezingen terug aan tafel te komen' voor een pensioenakkoord. Maar de ontmoeting van de voorzitters van de vakbonden FNV, CNV en VCP maandag met minister Koolmees van Sociale Zaken is géén doorstart van de pensioenonderhandelingen, bezweren de bonden en het ministerie.Lees verder

#AOWleeftijd #Pensioenakkoord #pensioen #kabinet #vakbond #koolmees #SocialeZaken

22 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: