• admin

Ict fiscus kan nieuwe wet schuldenaars niet aanEen wet die de verantwoordelijkheid voor het verzamelen van financiële informatie van een schuldenaar bij de deurwaarder legt in plaats van de schuldenaar zelf, is twee jaar uitgesteld door ict-problemen bij de belastingdienst. Het betreft de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet.

De nieuwe wet valt onder het Actieplan Brede Schuldenaanpak en zou per 1 januari 2019 ingaan. In een voortgangsbrief van 15 november jongstleden geeft de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark aan dat de planning van de aanpak van de problematiek in de incassomarkt aangepast wordt. Lees verder

#ictproblemen #belastingdienst #schuldenaanpak #schulden #invordering #wervingbelastingdeurwaarders

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: