• admin

Pensioen 2019: kleine wijzigingen, met name voor kleine pensioenenPensioen 2019: kleine wijzigingen, met name voor kleine pensioenen - Concordia de Keizer

Als er geen nieuw pensioenakkoord wordt gesloten, lijkt 2019 vooralsnog een rustig jaar te worden als het om pensioen gaat: er zijn geen grote veranderingen aangekondigd en de pensioenrichtleeftijd blijft voorlopig 68 jaar. Alleen wie een ‘klein’ pensioen heeft opgebouwd kan een overdracht tegemoet zien en wie een ‘heel klein’ pensioen heeft ziet het pensioen vervallen. Maakt u gebruik van de 30%-regeling? Bekijk dan wat de gevolgen kunnen zijn voor uw pensioen. Lees verder


#pensioen #belastingdienst #belastingdeurwaarder #invordering #salaris

0 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: