• admin

Belastingdienst zoekt snel 4200 nieuwe medewerkersDe Belastingdienst moet tot en met eind volgend jaar 4200 vacatures vervullen, zo’n 15% van het totale personeelsbestand. Er is sprake van onderbezetting, onder meer door een uit de hand gelopen vertrekregeling. Er is nu al een tekort van ruim 1200 voltijdse medewerkers op een personeelsbegroting van 28.599 fte's. 'De achterstand van 2018 kan dit jaar niet meer worden ingehaald', schrijft staatssecretaris Menno Snel van Financiën woensdag aan de Tweede Kamer. Het vergt volgens Snel 'veel inspanning' om fiscalisten, accountants, data-analisten en ICT'ers te werven. lees verder

#Belastingdienst #vacatures #onderbezetting #invordering #belastingdeurwaarder #werving

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: