• admin

Belastingdienst mogelijk onder extra curatele Tweede KamerDe reorganisatie van Belastingdienst komt waarschijnlijk onder extra strenge controle van de Tweede Kamer. Minister Hoekstra van Financiën liet woensdag in het zogenoemde 'Verantwoordingsdebat' doorschemeren dat hij de formele aanwijzing tot 'groot project' niet tegenhoudt.

De voltallige oppositie, onder aanvoering van PVV'er Tony van Dijck, vraagt om de curatele. Bij een 'groot project' moet er veel vaker en uitgebreider worden gemeld hoe de voortgang ervan is, waarbij ook onafhankelijke accountants controleren of die informatie deugdelijk en volledig is. Eerdere 'grote projecten' waren de Betuweroute en HSL, de reorganisatie van de rechterlijke macht en de vervanging van de F16. Lees verder

#deurwaarder #Belastingdienst #tweedekame #personeel #MennoSnel #staatssecretaris #ambtenaren

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: