• admin

Kamer wil actie op fiscusIn de Tweede Kamer wordt aangedrongen op actie van het kabinet, nu ex-bewindslieden en belastingexperts vandaag in De Telegraaf de noodklok luiden over de Belastingdienst.

De PvdA wil dat de reorganisatie van de dienst door het kabinet als ’groot project’ wordt aangewezen. Hiermee zou de Tweede Kamer beter grip moeten krijgen op de reorganisatie van de fiscus. „Een goed functionerende belastingdienst is een kerntaak van de overheid”, zegt de sociaaldemocraat. „Bij de reorganisatie zijn al honderden miljoenen verspild en ook bij de ict is het einde van de problemen nog niet in zicht.” Nijboer wil snel in debat met verantwoordelijk staatssecretaris Snel (Financiën). Lees verder

#Belastingdienst #ictproblemen #tweedekame #invordering #belastingdeurwaarder #wervingbelastingdeurwaarders

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

De AVB werkt samen met: